Isnin, 19 Oktober 2009

PERGINYA INSAN TERSAYANG..

assalamualaikum..

sudah agak lama menyepi dari menulis di blog sejak bermulanya ramadhan..Insyaallah selepas ini saya akan cuba juga utk menulis..

Baru2 ini jumaat lepas datuk saya baru pulang menemui Ilahi pada jam 10 malam setelah lebih kurang 2 tahun menderita sakit tua.Moga dirinya ditempatkan dikalangan orang2 yang soleh.Pemergiaanya meninggalkan kesan bagi diriku berikutan selepas itu makcik saudara saya dibedah lagi kerana kansernya menyebabkan makcik menghidap paru2 berair..Badannya semakin lemah.Semalam diriku baru sahaja melawatnya.Sempat lagi makcik membekalkan 2 box kuih raya kepadaku..Selepas itu diriku pergi seketika menemui sahabatku di hentian putra sehingga jam 11 malam baru balik ke uia ditemani adik kesayanganku..

Moga perjalanan hidupku berjalan lancar..Moga makcikku cepat sembuh dan kurang sakitnya.Moga datukku ditempatkan dikalangan orang2 yang soleh..Moga semua ahli keluargaku terus tabah menghadapi dugaan..Insyaallah disebalik setiap kejadiaan itu pasti ada hikmahnya

1 ulasan:

Werdah berkata...

Salam Wardah,

Selamat berblog kembali.

Kepada arwah datuk, semoga arwah diampunkan sgl dosa2, ditempatkan ke dalam golongan org2 beriman dan para syuhada'. Dpd DIA kta dtg n Kpda DIA kta kembali.

Kpd makcik semoga cepat sembuh.

Kpd wardah semoga perjalananmu lurus. Amiin.